搜索

[东莞] 体验华盛顿顶级红牌368#偷拍照57片,给狼友分享

上次CP滴蜡后刚刚一个礼拜,又系星期六早上,在公司搞掂晒手头上D嘢,下午1点未够就已经无事做了。由于上次玩过滴蜡后,BL意兴阑珊,留意咗一下论坛广告,见到华盛顿有SM字样,之前一直念念不忘玩SM,再加上BL系果个week嘅足彩市场中有所斩获,最紧要仲系果日天气特别好,一滴雨都无落过,又记起上次CP行中,知道阿虎就系去咗华盛顿,真系天时地利人和,唔去唔得(BL就系雷厉风行嘅性格,想去就去咖啦,唔似得其他LY去蒲都要搞好耐嘅计划)。正所谓“做生不如做熟”,去HSD当然第一时间搵阿虎啦,电话告知SM房间唔多咖,要嚟就趁快。BL果断出行,3点左右和谐号出发(其实张车票系3点半的,BL已经提早入闸了)。
. R  |) E4 k' Y& V) S- y         4点左右嚟到同心宾馆,巡例电话问BZ有无车接送,电话那头竟然系个女,距话系阿虎的助理,而家部车满人正在回途中,建议BL打车去,到时候报销taxi费哦。BL觉得自己一个人又不赶时间,况且你话报销嗟,点知道系咪真咖?BL又未必一定会系你果度消费。公交BL熟啊,系无几远嘅公交站有条12路公交线,只需要1蚊就可以途径天鹅湖路附近甚至可以去到中元街啦,广大LY记住呢个贴士啦(睇BL蒲文,你一定有料到)。由于整路,公交在曼哈顿酒店正对面的小路那边停站,不过行过嚟都几方便,顺便影左张照片啦,入到曼哈顿又顺便搞多张(切记,BL唔系摄影发烧友啊,纯粹系影俾你哋睇咋)。5 x; J7 V2 p( }( ~; W" M8 }8 ?
        大约4点半上到8楼,报上电话尾数,有个女助理招呼BL(就系电话果个),跟住阿虎也出嚟了,问BL是否打车真系提出报销taxi费,BL当然话唔使啦,由距啦,最紧要D囡囡掂,其他都系次要。距跟住介绍一个姓武的,带领BL入休息房拣女,后来得知呢个就系论坛上的武松。饮过一罐红牛后,从武松口中得知阿虎已经荣升高层了,订房这些小事都由武松管了。呢度又系几个三唔识七嘅LY坐埋一堆一齐拣女,睇咗2批20几个左右,价钱最top都系930,BL最喜欢看护士装JS,身旁有几个LY都拣咗,BL嘛,当然系一贯作风,唔睇几十个都唔会郁手。跟住就陆陆续续有D落钟嘅JS过嚟。突然间有个胡须佬,好大件甘坐系隔离,小武话距一个多小时前已经嚟咗,预订咗红牌328,由于呢个场D红牌唔会等客人嘅,先到先得,只有客人等JS,叼拿星,BL就即管睇吓328 咩料,系等个过程中都有几个下钟JS过嚟,都唔系BL嘅菜,BL重点关注玩SM嘅JS。
( u: Y* u% Z  O* k+ }3 @        终于,那个接待胡须佬嘅BZ带住328过嚟,BL一睇唔错几好,系今日看过30几个JS中最有FEEL的,心里希望胡须佬弹走距啦,等BL上嘛,点知胡须佬微笑点头,叼,又俾距截糊,你D胡须甘多,因住吉亲JS个波波啊。呢个时候阿虎过嚟同BL讲,有个前JM红牌今日刚刚过档,6点半可以睇。BL就先下楼,悠哉悠哉甘系曼哈顿对面间茶餐厅填饱个肚。刚过6点40分,小武通知话JS到了,go,顺便睇埋7点个花街先。去到一睇JS,368号,830全包,目测158身高B波,样子算可以啦,大眼睛苗条型,问距玩唔玩SM,唔玩就算啦,下次搵过第个玩。建议JS陪BL一齐睇花街,来回行咗一次花街后,武松系甘影相,BL对368JS讲,还是觉得你最靓啊,JS开心死啦,就系呢句说话,奠定咗当晚和谐嘅基调。% o! ?0 n! _' s, N/ _) ^+ C0 c
         挽住JS只手上到9楼,BL拣咗间办公室情景房。一入到房间,报钟之后,BL就坐系大班椅上,JS就从椅旁开始诱惑BL,A片睇得多啊,BL淡定啊,唔理距,只管按遥控器选台睇TV,JS跟着系办公台前扭动蛇腰跳左一阵,跟住系办公台对面爬咗过嚟,坐系台上张开大腿,一望过去,黑色under,跟住坐系BL大腿上抚摸BL,女人坐系男人大腿上,男人边可以坐怀不乱啊,JS左摇右摆咗一阵,跟住蹲在地上(在办公台下),慢慢解开BL条牛仔裤,用D清洁用品洗刷干净后,直接KJ,BL坐系张大班椅继续享受,好有办公室偷情FEEL。KJ咗几分钟,硬了,JS只除咗条under戴上T就坐上嚟ML,JS好猛,好似想几分钟内解决战斗咁,BL亦开始由被动变主动,一个鲤鱼打坐抱起JS,放距系台面上,扯开距件衫,波波无B,裙依然着住,就咁系台面上ML起来,搞咗几分钟激烈碰撞后,叼拿星,台面硬梆梆,BL膝头哥都撞到痛,当然要落地转姿势后插,光住脚系地上搞真系唔方便,JJ软9埋,所以话AV上面的情节好多好难学咖,办公台ML唔实际啊,还是床上舒服啊。BL建议既然软了就算吧,冲完凉再做吧。水床FW不多说了,省略几百字,想了解嘅LY睇BL以前嘅蒲文吧,大同小异。水床后,BL希望JS跳个钢管舞,BL就罗起手机系咁影,JS马上要着翻件衫先俾BL影,仲要警告不能露脸露点。拍照过程中JS告诉BL,距之前系聚美668号,今天才过嚟华盛顿上班,BL心想,果然系红牌,小武果然无介绍错,除咗波波稍微细咗D之外,果然好玩。最后在床上MY,BT,DL,KJ,ML,就系无濑脚板底,过程也不表了,千遍一律也唔想写了,只系在大班椅果段值得介绍俾BL体验,今次BL仅出一Q,平咗以往最低记录,蚀水啊,哈哈!!6 h$ }. V* f' E$ w" [

9 F7 Z. |0 O! z( \2 p! R总结:以后去任何SN,不要点一般JS了,要点就要点红牌JS的,出嚟玩最紧要开心,要有回味,要有想写帖子分享俾LY的冲动。7 z/ U/ Y; l6 n+ `' P

# L% u8 L( z: ~1 P" K; W国际惯例,回复睇57张图,应该肯定打破BL以往55张的个人最高记录,睇相睇到你哋傻,不喜勿回勿叼。
, @: R! _2 E" l) g5 E( k0 b  {! m% {4 ]
6 v9 @& h& }2 J8 V
- _" A$ D  B! D; D$ D5 z

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x